اخذ اقامت ترکیه از طریق تحصیل

تجربه زندگی در استانبول
1397-08-11
مزایای اخذ شهروندی ترکیه
1397-08-15

در این مقاله قصد داریم تا مدارک و شرایط مورد نیاز جهت اخذ اقامت ترکیه از طریق تحصیل را به طور کامل و جامع مورد بررسی قرار دهیم. از طریق تحصیل در ترکیه به تنهایی نمی توان اقامت ترکیه را به دست آورد

اخذ اقامت ترکیه از طریق تحصیل

ترکیه یکی از کشورهای اوراسیا می باشد و فرهنگ بومیان این کشور فرهنگ غربی_شرقی است. زبان رسمی مردم این کشور ترکی استانبولی است. از آنجا که دانشگاه های این کشور به دانشجویان بین المللی تحصیل با کیفیت و کم هزینه را ارائه می دهد ایرانیان زیادی متقاضی اخذ اقامت ترکیه از طریق تحصیل می باشند. در این مقاله قصد داریم روش اخذ اقامت ترکیه از طریق تحصیل را به طور کامل و جامع مورد بررسی قرار دهیم. اگر شما نیز متقاضی ادامه تحصیل در ترکیه می باشید تا آخر مقاله همراه ما باشید.

شرایط اخذ اقامت ترکیه از طریق تحصیل

از سن 6 سالگی تحصیل در ترکیه آغاز می شود. مدارس این کشور به دو بخش دولتی و خصوصی طبقه بندی شده اند که البته تحصیل در مدارس دولتی در این کشور رایگان می باشد. زبان آموزشی در مدارس ترکیه انگلیسی، فرانسه، آلمانی یا اسپانیایی می باشد. در بعضی از مدارس خصوصی ترکیه از دو زبان آموزشی به طور هم‌زمان استفاده می شود. دوران ابتدایی در این کشور 5 ساله می باشد و پس از آن دانش آموزان وارد مقطع راهنمایی می شوند که معمولاً سه سال طول می کشد. به دلیل نزدیکی ترکیه به کشور ما و همچنین اشتراک های فرهنگی تحصیل در ترکیه مورد توجه ایرانیان متقاضی مهاجرت به خارج از کشور زیادی قرار گرفته است. اخذ اقامت ترکیه از طریق تحصیل در کنار دیگر روش ها مثل سرمایه گذاری، اقامت کاری و خرید ملک به شما کمک کند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت ترکیه از طریق تحصیل

در صورت تمایل ادامه تحصیل در ترکیه و اخذ اقامت تحصیلی در ترکیه باید مجموعه ای از مدارک را به دولت این کشور ارائه دهید در این بخش از مقاله به معرفی مختصر این مدارک خواهیم پرداخت.

  • ارائه کپی از صفحه اول پاسپورت در برگه A4، تاریخ انقضای پاسپورت متقاضی نباید از یک سال کمتر باشد.
  • اخذ نامه قبولی از دانشگاه مورد نظر
  • تکمیل فرم تقاضای دانشجو برای دریافت ویزای دانشجویی

آیا اخذ اقامت ترکیه از طریق تحصیل امکان پذیراست؟

به دانشجویان در این کشور اجاره کار هم‌زمان با تحصیل داده می شود اما برای کار کردن در این کشور دارا بودن ویزای کار الزامی است. از این رو می توان پس از اتمام تحصیل با یکی از روش های سرمایه گذاری یا اخذ ویزای تحصیلی اقامت این کشور را دریافت کرد. مدت زمانی که در این کشور هم‌زمان با تحصیل مشغول به کار هستید در هنگام دریافت اقامت دائم این کشور محاسبه می گردد.